Momenten markeren (of niet dus)

Ze verschenen op het bordes, de een wat beter gekleed dan de ander. En daar vond iedereen weer wat van. Twee oud-ministers werden geïnterviewd over de ongeschreven regels van de kleding en wat daarbij komt kijken.

Dat was mijn eerste blog. De tweede lag er een week later ook al, want de discussie ging inmiddels over de schoenen van Hugo de Jonge.

En dat is nu ruim 5 jaar geleden. En als ik zo terugkijk (daar ben ik nooit zo van, ik kijk meer vooruit) dan waren de blog onderwerpen divers: van de Luizenmoeder en Megxit tot Valentijnsdag.

Maar ook juist het begrijpen van de drijfveren van jezelf en zeker ook van de ander. Voorbeeld van mijzelf waarin ik mij een stampende peuter voelde tot die keer dat ik mijn rijbewijs was vergeten in Portugal.

Maar altijd bekeken vanuit de drijfveren. Die drijfverenbril gaat nooit meer af. Situaties in het nieuws of op het werk maar ook privé, ik zie ze door mijn drijfverenbril. Zo is er altijd genoeg om over te schrijven en alweer bijna 220 blogs!

En sinds een jaar ook een podcast.

Maar ja die momenten markeren daar ben ik gewoon niet zo goed in. Niet zo gek, want mijn Paarse drijfveer staat helemaal achteraan. Ik ben er dus niet zo mee bezig.

En jij? Markeer jij momenten, vind je dat belangrijk?

Deze blogs voortaan elke donderdag in je mailbox?

Andere blogs

Vrijheid? Structuur? Of allebei? Danielle Elenga Drijfveren tips en inspiratie

Vrijheid? Structuur? Of allebei?

Zojuist zag ik een video van iemand die beschreef dat hij een schema had gemaakt voor 6 weken. Een tijdschema waarin hij had

....... 
Hoe leer jij het beste? En jouw medewerkers? Drijfveren tips en inspiratie, drijfveren toepassen, Danielle Elenga

Hoe leer jij het beste? En jouw medewerkers?

Weet jij hoe jij het beste leert? Wat jouw manier van leren is? En weet je dat ook van je medewerkers? Hoe zij

....... 
Stress - Danielle Elenga drijfveren tips en inspiratie Drijfveren toepassen

Stress

Stress? Ik? Nee joh, ben je gek…?! Nou gek ben ik niet maar ik weet dondersgoed hoe laat het is als ik overdreven

....... 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.