Teamtraining


Drijfveren en jouw team 


Hoe zorg je ervoor dat je team lekker samenwerkt zonder gedoe? Dat je aan een half woord genoeg hebt. Dat je elkaar écht begrijpt. Dat je elkaar moeiteloos weet te vinden en van elkaars kwaliteiten gebruik maakt. Zodat jullie weer jullie doelen halen.

resultaat

Prima is niet meer voldoende

Jullie zijn een team en het gaat op zich prima. Maar prima is inmiddels niet meer voldoende. Je wilt dat je team écht lekker samenwerkt. En dat betekent voor jou dat iedereen doet wat afgesproken is. Dat de targets gehaald worden. En dat iedereen met plezier naar het werk gaat. Dat iedereen zijn eigen kwaliteit benut en inzet.

Je wil niet zomaar een teamtraining. Je wilt meer, je wilt dat de training echt iets oplevert waar je in de dagelijkse praktijk mee verder kan.

resultaat

Efficient samenwerken

Je gunt jouw team dat ze:

  • Inzicht krijgen in de kwaliteiten van ieder teamlid
  • Elkaars verschillen waarderen en kwaliteiten benutten
  • Beter / efficiënter samenwerken en elkaar nog beter begrijpen
  • Weten wat het team (de)motiveert
  • Weten waar ieder teamlid energie van krijgt en waar ze op leeglopen.
  • Weten wat de kracht is van het team en wat de valkuilen zijn.

Na afloop van de training heeft het team concreet inzicht waar verdere ontwikkelingen gewenst is en wat de eerste vervolgstappen zijn.

Voor wie

Voor teams die hun samenwerking verder willen verbeteren. Voor teamleden die zichzelf verder willen ontwikkelen als team om zo hun doelen te halen.

Inhoud training

Praktisch en vol interactie

Voorafgaand aan de training vult ieder teamlid online een vragenlijst in (duur: 20 minuten).

Tijdens de training krijgt elk teamlid zijn eigen drijfverenprofiel en rapport. Daardoor krijgt iedereen inzicht op zijn/ haar eigen kwaliteiten. Daarna gaan we aan de slag om inzicht te krijgen in elkaars drijfveren en kwaliteiten. Naast de individuele drijfveerprofielen wordt ook het teamprofiel toegelicht. De teamtraining is praktisch en zit vol interactie. Door verschillende opdrachten worden teamleden geïnspireerd en geconfronteerd maar wordt er door de herkenning ook altijd (hard) gelachen.


Offerte aanvragen?

Ieder team is verschillend. Ik pas daarom de inhoud aan, aan de grootte van het team en de vraag. Dat betekent ook dat de investering in tijd en geld verschillend is. Ik maak daarom graag een voorstel op maat voor jou en je team.

Neem contact op met mij dan maak ik een passend voorstel voor je: 06-28 95 09 43 | danielle@danielle-elenga.nl

Ook deze werkgevers zorgden ervoor dat hun medewerkers (nog) beter gingen samenwerken

Wat zij zeggen ....

Monique musch 

Senior Director R&D Operations

Danielle gaf met veel 'kleur' invulling aan de workshop over drijfveren aan mijn HR team!

harm veerkamp 

Director Procurement Service

Danielle gave an excellent training on Management Drives to my Purchasing Exellence Team with eye for cultural (USA, NL, China) differences in April this year. She went full length and took ownership during the preparation and on the day itself she created an engaging atmosphere, a fast and focused working style. Afterwards the insights created by the training were actively used.

Alexander van den heuvel

Group Cash Manager

Danielle has introduced Management Drives in the F&C team at DSM. We did this in two team sessions next to starting with individual 1:1 session with her. This has led to personal insights of the individuals, better understanding of how to interact with others but very important, also some very specific actions on how to follow-up on this. It is through Danielle's drive, knowledge and enthusiasms that all came out of these meetings with a very good understanding and feeling. Thanks!

sven gall 

Master Change Management

Ik was heel nieuwsgierig en tegelijk ook ernstig kritisch naar een "drijfveren training". Ja, want welk 7 kleurig systeem kan de onmetelijke complexiteit van menselijk functioneren nou duiden .... dacht het niet ... dus ... Supergeel met een ernstig turquoise randje leerde ik al heel snel (wil je dit kleurenprofiel begrijpen, doe dan de training bij Danielle!). Hoe anders was mijn ervaring. Ik had me voorgenomen om er "open in te gaan" en binnen een half uur was ik wakkergeschud. "Mijn kleur was bepaald" en ik was het er helemaal mee eens. Mijn eindeloze zoektocht naar de bron van alles was uitgelegd en ook waarom mensen zich soms ontzettend aan mijn gezoek kunnen ergeren. 

De begeleiding van Danielle was erg goed. Met humor, diepgang, onderzoekend en "to the point" zorgde ze ervoor dat iedereen, op haar/zijn manier, aan de beurt kwam.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.