Aanrader!

Aanrader om je profiel te laten maken! Zo ontzettend veel herkenningspunten en Danielle is dé expert hierin! Ze leest, schrijft, ruikt, ademt en volgens mij droomt ze er ook over ;) Ik ken niemand anders die zo gedreven is en zo snel de vinger op de zere plek legt bij of (mis)communicatie, wie is je ideale klant, waar word je blij van. Maar ook waar kan je niet tegen of ongelukkig van? Zodat je dat kunt vermijden. Belangrijke punten voor een ondernemer. Top Danielle!!! Bedankt voor alles!

RIA KAASHOEK  - Van klik naar klant

Bijzonder handig als ZZP-er!

De drijfverentest ingevuld en de training gevolgd bij Danielle. Een aanrader! Goeie keuze, niet in de laatste plaats om door middel van deze training gedrag en reactie van de verschillende profielen te kunnen herkennen en mijn eigen reactie hier weer op. Maar vooral: hoe ik gedrag kan keren door te weten waar het vandaan komt. Althans, zo werkt het voor mij. Geen actie - reactie dus maar actie - herkenning - begrip - passende reactie. Bijzonder handig in mijn werk als zzp-er.

CAROLINE BOSCH - Interim manager / Procesbegeleider

Alleen maar win-win

Was echt een eye-opener om te zien welke drijfveren ik heb, wat die dus voor je doen maar verklaarde ook waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt. Zo was ik daarvoor geswitcht van doelgroep. Ik zag er alle commerciële kansen van in. Totdat ik dus mijn drijfverenprofiel zag en alle kwartjes vielen. Het maakt voor mij nu dus keuzes maken makkelijker maar ik zie nu ook beter welke doelgroep wel matcht én wat hun drijfveren zijn. Kortom alleen maar win-win en ik vind eigenlijk dat iedereen zichzelf een drijfverenprofiel cadeau moet geven.

INGE SCHRIER - Businesspartner toffe vrouwelijke ondernemers

Daar zat mijn grootste inzicht!

"Ik heb zulke mooie inzichten gekregen door de test van Danielle.

Bizar, iets wat ik ver had weggestopt blijkt juist mijn grootste kracht te zijn in het ondernemen. Op de momenten dat ik dacht, ik zeg maar niks... borrelde er wel van alles binnen. Nu snap ik helemaal waarom en het voelt het als thuiskomen bij jezelf. Maar vergis je niet in je valkuilen. Daar zat voor mij het grootste inzicht. De valkuil waarvan ik dacht dat dat juist mijn grootste talent was. Niet dus!"

DANIELLE RIEMERSMA - Business Coach

Hoe anders was mijn ervaring

Ik was heel nieuwsgierig en tegelijk ook ernstig kritisch naar een "drijfveren training". Ja, want welk 7 kleurig systeem kan de onmetelijke complexiteit van menselijk functioneren nou duiden .... dacht het niet ... dus ... Supergeel met een ernstig turquoise randje leerde ik al heel snel (wil je dit kleurenprofiel begrijpen, doe dan de training bij Danielle!). Hoe anders was mijn ervaring. Ik had me voorgenomen om er "open in te gaan" en binnen een half uur was ik wakkergeschud. "Mijn kleur was bepaald" en ik was het er helemaal mee eens. Mijn eindeloze zoektocht naar de bron van alles was uitgelegd en ook waarom mensen zich soms ontzettend aan mijn gezoek kunnen ergeren. 

De begeleiding van Danielle was erg goed. Met humor, diepgang, onderzoekend en "to the point" zorgde ze ervoor dat iedereen, op haar/zijn manier, aan de beurt kwam. 

SVEN GALL - Kraftwerken & co organisatiedeskundigen

Veel herkenning

De reden dat ik een drijfverenprofiel heb laten maken is ontstaan uit pure nieuwsgierigheid. Wat voor kleur ben ik, kan ik mij daarin herkennen en wat kan ik ermee. De persoonlijke uitleg was heel prettig en verhelderend. Het bijbehorende rapport is duidelijk en de vergelijkingen tussen de verschillende kleuren gaf mij veel herkenning en een bevestiging dat mijn mensenkennis in de loop der jaren positief gegroeid is. Het rapport blijft een naslagwerk, waar ik zo nu en dan in lees of het erbij haal als ik twijfel over een samenwerking of een het ontbreken van een ‘klik’ bij een klant.  

DENISE WITJAS  - Drijver Goalie Academy

Voor iedereen een aanrader!

Voor iedereen een aanrader! Echt! Je begrijpt beter waarom je dingen zelf doet en waarom anderen anders doen. Zonder oordeel leer je kijken naar je eigen reactie en op die van anderen. En voor een prima prijs!

CAROLINE ABELS - Interim Manager

Inzichten gekregen om klanten te begrijpen

Op aanraden van mijn partner bij Danielle een drijfverenprofiel laten maken. Eigenlijk om beter inzichten te krijgen in mijn eigen drijfveren, sterke punten en reacties. Daarnaast om te toetsen of mijn huidige functie wel bij past en kan ik inzichten krijgen in zaken die me energie opleveren en lekken. Vooral veel herkenbaarheid die ik nu kan verklaren. Betere inzichten gekregen om klanten beter te begrijpen en te helpen. Ik kan iedereen die inzichten in zichzelf maar ook in zijn klanten wil krijgen een drijfverenprofiel aanraden.

CHRIS HASENAAR 

100% juist!

Ik heb mijn drijfverenprofiel laten bepalen via de vragenlijst en het resultaat was ongelooflijk en verrassend correct. Het verbaasde mij dat je met die vragenlijst iemand zijn karakter ( kleur) eigenlijk kan analyseren. Niet alleen karakter maar ook hoe iemand gaat reageren in bepaalde omstandigheden.

Bij mij was het in ieder geval 100% juist. Ik vond het dan ook zeer fijn om achteraf nog een persoonlijk gesprek met jou te hebben om nog een en ander te verduidelijken.Je kan dit zelfs gebruiken in je dagelijkse omgang met je omgeving.

Ik heb maar 1 advies; gewoon doen!

JULIO SCHEVENEELS - JG Healthy Business

Voor iedereen die met mensen werkt

Dit is ECHT een aanrader! Voor iedereen die met mensen werkt sowieso maar überhaupt. geeft je zoveel waardevolle inzichten over gedrag, actie en reactie. Daarbij doet Danielle dat ook nog eens op humoristische en zeer begrijpelijke wijze met tal van herkenbare praktische voorbeelden. Ik zeg 'doen'!

VERONIQUE PRINS  - Kick Ass Business Coach

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.