Uit de comfortzone

O man, stuurde ik vorige jouw mijn blog over Black Friday, in de stellige overtuiging dat het vrijdag Black Friday was. Echt weer een Gele drijfveer actie want het is morgen pas Black Friday. Ook al heb ik het idee dat ik Black Friday inmiddels al twee weken duurt....

En heb jij al naar het nieuwe seizoen van The Crown gekeken, ?
Wat een drijfverenfeestje is dat toch weer! Diana die met haar Groen-Gele drijfveer het Blauw-Paarse systeem binnenkomt, het systeem met alle afspraken, protocollen en ongeschreven regels. En zij die vanuit haar Groene drijfveer op bezoek gaat in ziekenhuizen en écht contact maakt met mensen. Wat natuurlijk not done is, want The Crown 'hoort' afstand te houden.

Even iets anders. Met mijn Gele drijfveer heb ik altijd behoefte aan wat anders ;). Uit mijn comfortzone. Altijd weer behoefte aan iets nieuws, beetje creativiteit.

En dus besloot ik in september een training te volgen over video's maken. En leer ik van alles over scripts schrijven, belichting, montage. Maar het plaatsen op Youtube bleef ik uitstellen.

Ik donderde recht in mijn Gele valkuil: eerst nog meer leren, nog meer weten. Het gevoel dat de video die ik had opgenomen niet goed genoeg was.

En gisteren besloot ik dat het genoeg was (Rode en Oranje drijfveer). Vandaag zou ik als eerste de video plaatsen. Niet meer uitstellen, nu doen! Best spannend, alle stemmetjes in mijn hoofd schreeuwen het uit. Maar hé uit de comfortzone, dat is waar de magic happens! ✨

En dus hier, tadaaaa: mijn video over boeken lezen en drijfveren. Mijn favoriete onderwerpen ;).

En? Wat herken jij van jouzelf in de Gele drijfveer?

Deze blogs voortaan elke donderdag in je mailbox?

Andere blogs

Vrijheid? Structuur? Of allebei? Danielle Elenga Drijfveren tips en inspiratie

Vrijheid? Structuur? Of allebei?

Zojuist zag ik een video van iemand die beschreef dat hij een schema had gemaakt voor 6 weken. Een tijdschema waarin hij had

....... 
Hoe leer jij het beste? En jouw medewerkers? Drijfveren tips en inspiratie, drijfveren toepassen, Danielle Elenga

Hoe leer jij het beste? En jouw medewerkers?

Weet jij hoe jij het beste leert? Wat jouw manier van leren is? En weet je dat ook van je medewerkers? Hoe zij

....... 
Stress - Danielle Elenga drijfveren tips en inspiratie Drijfveren toepassen

Stress

Stress? Ik? Nee joh, ben je gek…?! Nou gek ben ik niet maar ik weet dondersgoed hoe laat het is als ik overdreven

....... 

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.