Unlock your potential!

Wees eens eerlijk, hoe vaak heb jij het gevoel dat je maar wat doet op een dag? Je doet van alles maar je laat je vooral leven door de waan van de dag. Je mist focus. En je baalt van het gevoel dat je aan het einde van de dag weer niet het maximale uit jezelf hebt gehaald.

Je wilt het wel anders aan pakken maar ja, zegt dat stemmetje in je hoofd: zo slecht gaat het toch eigenlijk niet? Maar als je eerlijk bent dan weet je dat je (veel) beter kunt, dat jij meer uit een dag kan halen, dat je meer kan bereiken. 

Merk jij ook dat:

  • Er veel meer in je zit dan je er nu uithaalt?
  • Regelmatig in hetzelfde kringetje ronddraait
  • Het eigenlijk anders wilt
  • check
    Je weet dat je nog zoveel meer wil en kan bereiken.

Jouw handleiding naar succes !

Je bent echt niet de enige! Veel mensen hebben het idee dat ze maar wat doen, omdat ze nu eenmaal niet goed weten waar ze echt goed in zijn. Waarvoor ze het echt doen. hun drijfveren en talenten zijn. Ze hebben niet helder wat hun drijfveren en hun talenten zijn. En dus weten ze ook niet wat hen uniek maakt.

Als je niet weet waar je hart sneller van gaat kloppen, niet weet waar je energie van krijgt, dan kan je nooit het maximale uit jezelf halen. En zo haal je je eigen doelen niet en heb je geen idee hoe jij van toegevoegde waarde voor je klanten kan zijn. Tijd dus om te ontdekken wat jouw drijfveren zijn.

Geen diep (psychologisch) gegraaf, maar praktische tips die je direct kan toepassen. Doordat je gaat snappen hoe het voor jou werkt. Zodat je weet wat jou drijft. Welk gedrag irritatie bij je oproept. Maar ook welk gedrag jij laat zien als je onder druk staat.


Persoonlijk drijfverenprofiel!

De link voor de vragenlijst stuur ik je per mail. Jij vult de online vragenlijst in (20-30 minuten), waar en wanneer je wilt.

Op basis van de uitkomsten wordt jouw persoonlijk drijfverenprofiel opgesteld. Het rapport (ruim 25 pagina's) met de uitleg kan je direct na het invullen van de vragenlijst zelf downloaden.

We maken een afspraak van 30 minuten waarin jij jou vragen kan stellen over je profiel (via Zoom).

persoonlijk drijfverenprofiel

Wat anderen zeggen!

"Mijn grootste kracht" 

"Ik heb zulke mooie inzichten gekregen door de test van Danielle. Bizar, iets wat ik ver had weggestopt blijkt juist mijn grootste kracht te zijn in het ondernemen. Op de momenten dat ik dacht, ik zeg maar niks... borrelde er wel van alles binnen. Nu snap ik helemaal waarom en het voelt het als thuiskomen bij jezelf. Maar vergis je niet in je valkuilen. Daar zat voor mij het grootste inzicht. De valkuil waarvan ik dacht dat dat juist mijn grootste talent was. Niet dus!" 


DANIELLE RIEMERSMAGrip op bedrijfsgroei (www.gripopbedrijfsgroei.nl)
"Zo ontzettend veel herkenningspunten" 

"Aanrader om je profiel te laten maken! Zo ontzettend veel herkenningspunten en Danielle is dé expert hierin! Ze leest, schrijft, ruikt, ademt en volgens mij droomt ze er ook over ;) Ik ken niemand anders die zo gedreven is en zo snel de vinger op de zere plek legt bij of (mis)communicatie, wie is je ideale klant, waar wordt je blij van. Maar ook waar kan je niet tegen of ongelukkig van? Zodat je dat kunt vermijden. Belangrijke punten voor een ondernemer. Top Danielle!!! Bedankt voor alles!


Ria KaashoekVan klik naar klant (www.riakaashoek.nl) 

"Aanrader"

"Dit is ECHT een aanrader! Voor iedereen die met mensen werkt sowieso maar überhaupt. geeft je zoveel waardevolle inzichten over gedrag, actie en reactie. Daarbij doet Danielle dat ook nog eens op humoristische en zeer begrijpelijke wijze met tal van herkenbare praktische voorbeelden. Ik zeg 'doen'!


Moeiteloos leidinggeven Management Drives training
Veronique Prins Businesscoach www.jezaakvoorelkaar.nl

"Prettige mix van pragmatische aanpak en diepgaande mensenkennis"

"Ik heb de workshop moeiteloos leidinggeven bij Danielle gevolgd. Ik vond het een heel nuttige, waardevolle en plezierige bijeenkomst. Danielle beheerst de kennis over management drives uitstekend en bezit een prettige mix van pragmatische aanpak en diepgaande mensenkennis. Daarnaast is ze to-the-point en neemt ze ook de tijd die nodig is.


Moeiteloos leidinggeven Management Drives training Danielle Elenga
Bernadette van Schie Dierenarts/ mede-eigenaar Sterkliniek Dierenartsen Hillegom / Nieuw-Vennep

Drijfveren en ik

Ruim 12 jaar geleden begon ik voor mijzelf als interim HR-adviseur. In die tijd wist ik niet veel van ideale klanten. Je had bureau’s die je belden omdat ze een interimmer zochten voor een klant. Als het gesprek met het bureau en met de opdrachtgever goed liep dan begon ik met mijn opdracht. Ingewikkelder was het niet, de inhoud van de opdracht paste bij mij of niet.

Een paar jaar later accepteerde ik een opdracht omdat er dan ook weer voor een paar maanden brood met beleg op de plank was. Stom, want eigenlijk liep het gesprek ook niet heel lekker. Maar ja, ze wilden mij hebben en dan speelt het ego op en de ratio…

Het was ook bij die opdrachtgever dat wat ik verwachtte in mijn werk en de werkelijkheid even niet overeen kwamen. Ook schuurde het in het contact met mijn collega’s . Ik voelde dat het niet werkte maar ik kon er de vinger niet op leggen. Ik sprak er met iemand over die mij aanraadde om een drijfverenprofiel te laten maken.

Het is een cliché maar waar… die dag ging er een wereld voor mij open. Ineens realiseerde ik mij waarom ik een behoefte had aan vrijheid. Waarom ik het fijn vond mij in lastige dingen vast te bijten. Waarom het schuurde met die collega’s. Waarom zij mij arrogant vonden. Waarom ik meer dan 1 boek tegelijk lees. Waarom ik energie krijg van dingen starten en minder van dingen afmaken ;).

Alles viel op zijn plek. En sinds die tijd werk ik het liefst met klanten en opdrachtgevers die aansluiten bij mijn drijfveren. Waar ik ruimte van krijg, die resultaat belangrijk vinden. En soms ga ook ik nog op mijn snufferd…. Maar dan weet ik ook waarom het even niet lekker loopt en wat ik moet doen om mijn energie weer terug te krijgen.

Ik gun jou dat ook!

Hartelijke groet,

Danielle Elenga

"Don't think it doesn't matter what you do, it does!”

Weeresteinstraat 45 | 2182 GR Hillegom | T 06 28950943 | E danielle@danielle-elenga.nl | KvK 28105913 |  BTW NL 169686334B02 | IBAN NL20 RABO 0111 3824 67

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Prima, Danielle!'. Meer over kan je lezen in mijn privacyverklaring.